Menu
Your Cart

Speciale aanbiedingen

Aloë Vera Crème Camille - 250ml
Topper -13 %
Merk: Camille
Deze verzorgingscrème, verrijkt met Aloë Vera is geschikt voor alle huidtypen en de perfecte aanvulling op een Aloë Vera Gel.  Waardevolle, actieve stoffen zoals Aloë Vera extract kalmeren, verzachten en versoepelen de huid.  De mild voedende crème is tevens perfect geschikt voor de gevoel..
12,90€ 14,90€
Excl. BTW:10,66€
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige massagecrème op basis van kamfer en bijengif heeft zowel een stimulerende als verwarmende werking.Regelmatig gebruik voor de verzorging van spieren, pezen en gewrichten word aanbevolen.Probaat middel voor soepele spieren en gewrichten.Ter verzorging van gevoelig..
8,50€ 9,25€
Excl. BTW:7,02€
Merk: Kruidenweide
Bronchoforte is een voedingssupplement op basis van acaciahoning met toevoeging van menthol en etherische oliën: oa. eucalyptus, den,lavendel en tijm.   Het voedingssupplement werkt versterkend op keel en luchtwegen!  Om vrijer te ademen.Ondersteunend bij luchtwegenongemakken.Gemiddel..
9,00€ 11,90€
Excl. BTW:8,49€
Cranberry Bio Capsules PurasanaSamenstelling:    * 30 plantaardige Bio capsules van 360mg                                 * Vaccinium macrocarpon (Veenbes /Cranberry) (vrucht), capsule: plantaardig geleerm..
12,50€ 14,95€
Excl. BTW:11,79€
Polar Bear Essential Oil 27cc
Populair -11 %
Merk: Kruidenweide
Het oliemengsel Essential Polar Bear bevat eucalyptus, munt, kamfer en mentol.  Menthol wordt veelvuldig aangewend wegens zijn plaatselijke verdovende werking.  De olie is uiterst geschikt bij verstopte of lopende neus.  De Chinese pepermuntolie kan ook aangewend worden bij indigestie..
7,95€ 8,95€
Excl. BTW:6,57€
Sien Cau Balsem  2 potjes 36g
Populair -6 %
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige balsem heeft een ideale werking om spieren en gewrichten op te warmen, soepel te maken en of te houden.Verder is de balsem een probaat middel bij hoofdpijn en tevens veelvuldig aangewend bij luchtwegenaandoeningen.Bij de doorsneeburger is het product ook ingeburgerd onder de n..
15,00€ 16,00€
Excl. BTW:12,40€
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige massagecrème op basis van kamfer en smeerwortel is de ideale balsem voor elke sporter.Ze heeft naast een stimulerende als verwarmende werking een helende en ontstekingsremmende werking.Regelmatig gebruik voor de verzorging van spieren, pezen en gewrichten voor e..
17,00€ 19,90€
Excl. BTW:14,05€
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Om deze website optimaal te laten werken gebruiken wij cookies. Er worden enkel essentiële cookies gebruikt.