Sien Cau Balsem  2 potjes 36g

Deze hoogwaardige balsem heeft een ideale werking om spieren en gewrichten op te warmen, soepel te maken en of te houden.

Verder is de balsem een probaat middel bij hoofdpijn en tevens veelvuldig aangewend bij luchtwegenaandoeningen.

Bij de doorsneeburger is het product ook ingeburgerd onder de naam tijgerbalsem of Chinese zalf

Aanwending:    Bij spier- en gewrichtspijnen alsook hoofdspanningspijnen verkrijgt men een licht opwarmend gevoel op de plaats van toepassing.  Ook wat balsem aanbrengen en inmasseren op de borststreek heeft een verzachtende werking op de luchtwegen. 

Gebruik:  Uitwendig gebruik,  maximum 4 x daags de balsem aanbrengen op de pijnlijke of de te behandelende plaats en zachtjes inmasseren.

Houdbaarheid:  Vermeld op potje.

Samenstelling:  Kamfer, menthol, was, pepermuntolie en kaneel.

Opmerking:   Dit product is geen geneesmiddel, bij aanhoudende problemen aarzel niet een arts te raadplegen, ook voor zwangere of zogende vrouwen en kinderen onder de 3 jaar is het verstandig u eerst goed te laten informeren.  Niet aanbrengen op open wonden en aan de ogen. 

!!!!!!!!!! Wegens de enorme vraag naar dit product en om iedereen te kunnen bevoorraden leveren wij maar maximum 6 potjes per bestelling!!!   Wij danken u voor uw begrip.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sien Cau Balsem 2 potjes 36g

  • Merk: Kruidenweide
  • Model: 2 Glazen potje 36g
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 16,00€
  • Excl. BTW: 13,22€

Tags: sien cau balsem, tijgerbalsem, hoogwaardige spierbalsem, ook wel Chinese zalf genoemd, gunstige werking op spieren en gewrichten, aanwenden bij migraine of hoofdpijn, ondersteunende werking op de luchtwegen, kruiden voor gezonde spieren en gewrichten, kruiden voor de luchtwegen, tincturen voor de spieren en gewrichten, tincturen voor de luchtwegen, hoofdspanningspijn, pepermunt, muntolie, munttinctuur, bij sportgebruik, om de spieren op te warmen en soepel te houden, bij kneuzingen, verrekkingen,