Menu
Your Cart

2. Propolis

2. Propolis

Propolis of bijenbalsem is een soort balsem dat door bijen wordt verzameld vanuit knoppen en bladeren van diverse bomen en planten.  De werksters mengen de verzamelde balsem met bestanddelen van stuifmeel en voegen er verschillende werkzame enzymen en fermenten aan toe.  Er is aangetoond dat er behalve drie soorten was nog  een 18-tal stoffen in voorkomen, welke grotendeels uit antibiotica stoffen, anti-oxidanten en vluchtige oliën bestaan.  Propolis is een plantaardig, natuurlijk antibiotica en geeft een gunstige werking op aandoeningen van de luchtwegen, bloedvaten,  maag, darmen, gewrichten en huid.  

Merk: Kruidenweide
Deze honing heeft een zachte, volle en aangename smaak.  Door toevoeging van propolis, stuifmeel, koninginnebrij en ginseng gaat het om een zeer voedzame honing die een weldaad is voor de algemene gezondheid.Multiplus- geeft vitaliteit, kracht en levenslust - geeft een ondersteunende werki..
15,90€
Excl. BTW:15,00€
Merk: Kruidenweide
BESCHERM U TEGEN DE WINTER !!!!!      Dit PROMOTIEPAKKET bestaat uit:1 flesje PROPOLISTINCTUUR - 20ML - (Ondersteunende werking op de luchtwegen, ontstekingsremmend op spieren en gewrichten, huidverzorgend en versterkend op het afweersysteem)1 flesje PROPOLIS MOND- EN KEELSPRAY - 20ML..
49,90€
Excl. BTW:47,08€
Merk: Kruidenweide
Propoforte is een voedingssupplement op basis van acaciahoning met propolistinctuur. De verkregen honing heeft een beschermende werking op de luchtwegen. Ideaal bij hoest, verkoudheid en luchtwegenaandoeningen.Gemiddelde voedingswaarden per 100gEnergie:        ..
11,75€
Excl. BTW:11,09€
Merk: Kruidenweide
Propolis capsules Puur 500mg - 120 stuks                    -  Vegetarische capsule met 340mg pure propolis                    -  Gevri..
23,90€
Excl. BTW:22,55€
Merk: Kruidenweide
Propolis capsules 500mg - 60 stuks                    -  Vegetarische capsule met 340mg pure propolis                    -  Gevriesdroo..
13,90€
Excl. BTW:13,11€
Merk: Kruidenweide
 Propolis extract Propowei                     - Hoogwaardige biologische kwaliteit                    - 100% glycerine extract ZONDER TOEVOEGING VAN ALCOHOL      &n..
15,30€
Excl. BTW:14,43€
Merk: Kruidenweide
Deze lichtbruine natuurlijke zeep met toegevoegde hoogwaardige honing en propolis is een weldaad voor elk huidtype.Het heeft een diep reinigende, ontsmettende en verzorgende werking...
3,90€
Excl. BTW:3,22€
Merk: Kruidenweide
Deze artisanale bonbons op basis van 12 hoogwaardige kruiden, honing en propolis hebben een verzachtende en ondersteunende werking op de keel en de luchtwegen...
3,00€
Excl. BTW:2,83€
Merk: Kruidenweide
Deze keelspray op basis van diverse kruiden met toevoeging van propolis verzorgt de slijmvliezen van mond en keel.Het biedt bescherming voor de mond- en keelholte tegen indringers door een ontsmettende en verfrissende werking.Zeker aanwenden voor een goede mondhygiëne.    &n..
8,90€
Excl. BTW:8,40€
Merk: Kruidenweide
Deze neusspray op kruidenbasis met toevoeging van propolis bevordert het gemakkelijker ademen door de neus. Ze zuivert en verzacht de slijmvliezen van de neusholte en verhoogt de weerstand tegen indringers in de neus.        Samenstelling:  &nbs..
8,90€
Excl. BTW:8,40€
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige crème op basis van wolvet, bijenwas, toverhazelaar, goudsbloem en arnica heeft een krachtige werking door toevoeging van propolis.De ideale crème bij droge, gevoelige, beschadigde en geïrriteerde huid. Tevens aanwenden bij kloven en of eelt. Door zijn zuive..
9,75€
Excl. BTW:8,06€
Merk: Kruidenweide
Een natuurlijke kruidensiroop op basis van planten met toevoeging van propolis.Deze heeft een ontsmettende, verzorgende en zuiverende werking op de luchtwegen en kan ingenomen worden bij hoest, taai slijm, ademhalingsproblemen.Propolis siroop is ideaal voor mensen die vrijer willen ademen...
9,90€
Excl. BTW:9,34€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16
Om deze website optimaal te laten werken gebruiken wij cookies. Er worden enkel essentiële cookies gebruikt.