Menu
Your Cart

2. Verzorging spieren, pezen en gewrichten

2. Verzorging spieren, pezen en gewrichten

Onze voornaamste spierverzorgingsproducten bestaan uit oliën en crèmes (zalven).  Deze hebben een gunstige werking op de spieren, pezen en gewrichten.  Zo hebben ze een ondersteunende werking op pijnlijke ledematen, opgezwollen benen, rusteloze voeten, stramme gewrichten, pijnlijke  rug of nek ...

Merk: Kruidenweide
Arnica heeft een gunstige werking op spieren en gewrichten.Eigenschappen:  - ondersteunde anti-reumatische werking                               - probaat middel bij bloeduitstortingen (blauwe plekken) en kneuzingen..
5,95€
Excl. BTW:5,61€
Merk: Kruidenweide
Arnica montana tinctuur (Valkruid)                    - Hoogwaardige kwaliteit uit Bioteelt                    - Geproduceerde en gecontroleerde BIO MOEDERTINCTUUR       ..
15,50€
Excl. BTW:14,62€
Balstick Balsem Stick 15g
Populair -9 %
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige balsemstick  heeft een ideale werking om spieren en gewrichten op te warmen en soepel te maken en of te houden.De onmisbare stick voor elke sporter die past in elke broekzak of handtas.Snel en gemakkelijk  door jong en oud mee te nemen en aan te brengen.  &..
10,00€ 11,00€
Excl. BTW:8,26€
Merk: Kruidenweide
Bergamotolie wordt gewonnen uit de schil.  De olie heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand en zorgt hierdoor voor een goede nachtrust.  De geur zou troost geven en heeft daardoor een ondersteunend kalmerende werking. Bergamotolie heeft een ondersteunende werking op het zelfvertro..
13,95€
Excl. BTW:11,53€
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige massagecrème op basis van kamfer en bijengif heeft zowel een stimulerende als verwarmende werking.Regelmatig gebruik voor de verzorging van spieren, pezen en gewrichten word aanbevolen.Probaat middel voor soepele spieren en gewrichten.Ter verzorging van gevoelig..
9,25€
Excl. BTW:7,64€
Merk: Kruidenweide
Citronella olie is afkomstig uit het verse of halfgedroogde gras van Cymbopogan winterjanus of Cymbopogon Nardis.  Oorspronkelijk is het kruid afkomstig uit Azië.  De geur is fris en zoet.  De olie wordt veel gebruikt als geurstof in cosmetica of als smaakstof in alcoholische- en fris..
13,95€
Excl. BTW:11,53€
Merk: Kruidenweide
Dennenolie is een frisse, harsachtig geurende olie gemaakt door stoomdestillatie van de naalden van de Pinus sylvestris.Aanwending:      - Dennenolie heeft een ondersteunende werking bij aandoeningen aan de luchtwegen  (chronische klachten, allergische klachten).  ..
15,95€
Excl. BTW:13,18€
Merk: Kruidenweide
Eucalyptusolie wordt gewonnen uit de verse bladeren van de Eucalyptusboom.  De olie heeft een frisse, scherpe, kamferachtige geur.  De meeste bomen bevinden zich in Australië maar ook in Spanje en Portugal komen ze veelvuldig voor.  De variëteit globulus is de meest bekende olie en wo..
11,95€
Excl. BTW:9,88€
Merk: Kruidenweide
Litsea olie wordt verkregen via stoomdestillatie van de bessen.  De olie heeft een heilzame werking op de huid.  De olie heeft antischimmel en antivirale eigenschappen, ze is vernietigend voor bacteriën.  Tevens heeft Litsea een gunstige werking op spieren, bij hoge bloeddruk, spijsve..
13,95€
Excl. BTW:11,53€
Merk: Kruidenweide
Dit hoogwaardige massageset bestaat uit drie hoogwaardige massageoliën.  Gezonde luchtwegen, soepele spieren en gewrichten en een relaxerende massageolie.  Een aanrader voor jong en oud!Gebruik:  - Als massageolie: enkele druppels (5 tot 10) aanbrengen en inwrijven op de desbetre..
49,95€
Excl. BTW:41,28€
Merk: Kruidenweide
Deze roller voorzien van hoogwaardige massageolie heeft een gunstige werking op stramme spieren en soepele gewrichten.  Zeer gemakkelijk aan te brengen door jong en oud!!  Zeer hygiënisch!!Samenstelling: 95% basisolie met  marjolein, sandelhout, berk, kamille, jeneverbes en muntG..
9,90€
Excl. BTW:8,18€
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige massageolie heeft een gunstige werking op stramme spieren en soepele gewrichten.  Aanwenden bij spier- en gewrichtsongemakken via het fliptop flesje of de roller.Samenstelling: Fliptop flesje 110ml en Roller 35ml voorzien van 95% basisolie met  marjolein, sandelhout,..
25,90€
Excl. BTW:21,41€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 32
Om deze website optimaal te laten werken gebruiken wij cookies. Er worden enkel essentiële cookies gebruikt.