Menu
Your Cart

5. Andere

5. Andere

Assortiment van diverse andere of aanverwante bijenproducten zoals o.a. honingsnoep, ambachtelijke confituur en diverse verzorgingsproducten.

Merk: Staelyzer
Onze ambachtelijke confituur wordt gemaakt op grootmoeders wijze.  Meer fruit en gezoet met appelpectine.  Verkrijgbaar in tientallen verschillende smaken.  Puur natuur!  Een delicatesse voor jong en oud!  Het assortiment is wisselend. Naast de klassieke smaken bie..
5,25€
Excl. BTW:4,95€
Merk: Kruidenweide
Deze hoogwaardige massagecrème op basis van kamfer en bijengif heeft zowel een stimulerende als verwarmende werking.Regelmatig gebruik voor de verzorging van spieren, pezen en gewrichten word aanbevolen.Probaat middel voor soepele spieren en gewrichten.Ter verzorging van gevoelig..
9,25€
Excl. BTW:7,64€
Merk: Kruidenweide
Bronchoforte is een voedingssupplement op basis van acaciahoning met toevoeging van menthol en etherische oliën: oa. eucalyptus, den,lavendel en tijm.   Het voedingssupplement werkt versterkend op keel en luchtwegen!  Om vrijer te ademen.Ondersteunend bij luchtwegenongemakken.Gemiddel..
11,90€
Excl. BTW:11,23€
Merk: Kruidenweide
Gemberhoning is een natuurlijke, vaste bloemenhoning waaraan gember werd toegevoegd.  Deze uiterst gezonde honing heeft een gunstige werking op de spijsvertering en de luchtwegen.De verkregen honing heeft tevens een ondersteunende werking op het immuunsysteem...
5,95€
Excl. BTW:5,61€
Merk: Kruidenweide
Honing met kurkuma is een weldaad voor jong en oud!  Deze combinatie; een mix van artisanale honing met kurkuma  heeft een gunstige invloed op ons lichaam.   Deze Topper heeft immers een ondersteunde werking op de algemene gezondheid.   -  Inhoud : ambachtelij..
6,50€
Excl. BTW:6,13€
Merk: Kruidenweide
Deze bloemenhoning werd verrijkt met 10g stuifmeel afkomstig uit Spanje. Honing met toegevoegd stuifmeel is een bron van vitaminen, enzymen en mineralen.  Een aanrader voor jong en oud!  Een weldaad voor het lichaam! -  Inhoud : ambachtelijke honing 240g met 1..
4,90€
Excl. BTW:4,62€
Merk: Kruidenweide
Deze artisanale bonbons op basis van honing en citroen hebben een verzachtende en ondersteunende frisse werking op de keel en de luchtwegen...
2,60€
Excl. BTW:2,45€
Merk: Kruidenweide
Deze artisanale bonbons op basis van honing en eucalyptus hebben een verzachtende en ondersteunende werking op de keel en de luchtwegen...
3,20€
Excl. BTW:3,02€
Merk: Staelyzer
Welke is uw favoriet? Lekkere honingkoek of peperkoek, met ofwel parelsuiker, gember of gekonfijt fruit. Een aanrader!..
3,25€
Excl. BTW:3,07€
Merk: Kruidenweide
Kaneelhoning is een natuurlijke, onopgewarmde honing waaraan kaneel werd toegevoegd.  Deze uiterst gezonde honing verlaagt de vetspiegel in het bloed en houdt de suikerspiegel onder controle.De verkregen honing heeft een beschermende werking op het immuunsysteem.Gemiddelde voedingswaarden per 1..
5,25€
Excl. BTW:4,95€
Merk: Kruidenweide
Deze lichtgele natuurlijke zeep is een weldaad voor elk huidtype.Door toevoeging van hoogwaardige honing en koninginnenbrij heeft deze zeep een diep reinigende, voedende en verzorgende werking...
3,90€
Excl. BTW:3,22€
Merk: Kruidenweide
Koninginnenbrij ook wel koninginnengelei  genoemd is afkomstig van de de honingbijen.  Het is aan te raden geregeld wat gelei op de nuchtere maag in te nemen voor behoud en verbetering van een goede gezondheid.  Het stimuleert het immuunsysteem, werkt als een tonicum en heeft een posi..
18,00€
Excl. BTW:16,98€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17
Om deze website optimaal te laten werken gebruiken wij cookies. Er worden enkel essentiële cookies gebruikt.