Promotie Warmtepleisters Salonpas

De hoogwaardige kamferpleisters Salonpas bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals Indonesische kruiden voor het behoud van soepele spieren, pezen en gewrichten. 

Ze hebben een zeer effectieve werking en zijn gemakkelijk aan te wenden bij stijve, vermoeide en stramme spieren, pezen en gewrichten. 

De pleisters  zorgen dan ook voor een verkoelende en verwarmende werking.  De warmtepleister is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk te verwijderen.

De pleisters blijven goed op de huid zitten en kunnen eenvoudig verwijderd worden.  Het is raadzaam de pleisters te verwijderen voor het douchen i.v.m. mogelijke irritatie.

Aanwending:     voor de verzorging van stramme spieren, pezen en soepele gewrichten 

Gebruik:              uitwendig gebruik, aanbrengen op de te behandelende pijnlijke plaats, uiterlijk na 10 uur verwijderen

Samenstelling:  PROMO !!!!  1 doos (12 pakjes van elk 10 pleisters (42mm bij 65mm) zijnde 120 pleisters in plaats van 100 pleisters!!!!

Houdbaarheid:  vermeld op pakje

Ingrediënten:    methyl salcylate, camphor, menthol en thymol

Opmerking:       Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en zwangere en of  zogende vrouwen alvorens een arts te raadplegen.  Nooit aanbrengen op open wonden.  Bij allergische reacties het pleistergebruik onmiddellijk staken en een arts raadplegen.

Dit product is een gezondheidsproduct doch geen geneesmiddel!

                                

  

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Warmtepleisters Salonpas

  • Model: Doos 12 x 10st
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Aftellen tot einde promotie
  • 30,00€
  • 27,00€
  • Excl. BTW: 22,31€

Tags: warmtepleister, kamferpleisters, spierpleister, spierthee, Salonpaspleister, reuma, kruiden voor spieren en gewrichten, tincturen voor spieren en gewrichten, artrose, chronische reumatische aandoeningen, verzachtende en pijnstillende werking, gunstige werking bij rugpijn of hernia, ondersteunende bij spit of lumbago, verzachtend op een tenniselleboog, ontstekingswerende werking, voor soepele spieren en gewrichten, bij verrekkingen of kneuzingen, verwarmende werking op de spieren,