Menu
Your Cart

Warmtepleisters Salonpas

De hoogwaardige kamferpleisters Salonpas bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals Indonesische kruiden voor het behoud van soepele spieren, pezen en gewrichten. 

Ze hebben een zeer effectieve werking en zijn gemakkelijk aan te wenden bij stijve, vermoeide en stramme spieren, pezen en gewrichten. 

De pleisters  zorgen dan ook voor een verkoelende en verwarmende werking.  De warmtepleister is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk te verwijderen.

De pleisters blijven goed op de huid zitten en kunnen eenvoudig verwijderd worden.  Het is raadzaam de pleisters te verwijderen voor het douchen i.v.m. mogelijke irritatie.

Aanwending:     voor de verzorging van stramme spieren, pezen en soepele gewrichten 

Gebruik:              uitwendig gebruik, aanbrengen op de te behandelende pijnlijke plaats, uiterlijk na 10 uur verwijderen

Samenstelling:  1 zakje PROMO (10 pakjes van elk 12 pleisters is 120 stuks  (42mm bij 65mm) ipv. 100 pleisters!!!!

Houdbaarheid:  vermeld op pakjes

Ingrediënten:    methyl salcylate, camphor, menthol en thymol

Opmerking:       Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en zwangere en of  zogende vrouwen alvorens een arts te raadplegen.  Nooit aanbrengen op open wonden.  Bij allergische reacties het pleistergebruik onmiddellijk staken en een arts raadplegen.

Dit product is een gezondheidsproduct doch geen geneesmiddel!

                                

  

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Om deze website optimaal te laten werken gebruiken wij cookies. Er worden enkel essentiële cookies gebruikt.