Menu
Your Cart

Kalknagelolie 30ml

Kalknagelolie 30ml
Kalknagelolie 30ml
13,90€
Excl. BTW: 11,49€
  • Stock: In Stock
  • Model: Flesje 30ml met penseel
  • Gewicht: 75.00g

Kalknagelolie heeft de eigenschap om door iedere laag van de nagel binnen te dringen waar zij de schimmelsporen doodt.  Hierdoor wordt de oorzaak van de dikke verhoornde en geel gekleurde nagels weggenomen.  De schimmelnagel ook wel kalknagel genoemd wordt stilaan weer gezond of groeit er langzaam uit. 

Wat is een kalknagel:  Een schimmelnagel, ook wel kalknagel genoemd, is een verdikte nagel met witte en/of geelachtige verkleuringen.  In de lengte van de nagel zijn meestal strepen en ribbels zichtbaar.  Door de verdikking kan de nagel naar binnen groeien en pijn gaan doen.  De nagels kunnen brokkelig worden aan de uiteinden en zelfs gaan scheuren.  Een kalknagel is het gevolg van een schimmelinfectie die zich onder de huid bij de nagelwortel nestelt.

Gebruik: Het is raadzaam de nagel dagelijks wat bij te vijlen alvorens de olie aan te brengen.  Breng vervolgens de kalknagelolie met het penseeltje aan.  Men kan gerust de olie 2 a  3 maal daags op en onder de schimmel- of kalknagel(s) aanbrengen.  Naar gelang de ernst van de nagel de behandeling blijven herhalen tot de nagel weer gezond is. 

Samenstelling: Combinatie van 100% pure etherische oliën van Tea tree, Kruidnagel en Oregano (Wilde Marjolein).

Bewaring en houdbaarheid:   Donker, droog en koel bewaren, buiten het bereik van kinderen.  Houdbaarheidsdatum vermeld op flesje.

Waarschuwing: Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor èèn van de ingrediënten.  Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen.   

Alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Om deze website optimaal te laten werken gebruiken wij cookies. Er worden enkel essentiële cookies gebruikt.