1. Vruchten thee

1. Vruchten thee
Weergegeven:
Sorteren op:

Avondster mengsel 100g

Fruitig mengsel voor een goede, rustgevende nachtrust.

3,75€ Excl. BTW: 3,54€

Citrus punch mengsel 100g

NATUURLIJKE MIX VAN DIVERSE KRUIDEN EN FRISSE FRUITSOORTEN 

4,25€ Excl. BTW: 4,01€

Donna camilla mengsel 100g

NATUURLIJKE MIX VAN FRISSE KRUIDEN EN FRUITIG AROMA

4,25€ Excl. BTW: 4,01€

Groene thee - Frisse aardbei

Gearomatiseerde mengeling van groene thee en kruidenAroma: fruitSmaak: pepermunt, aardbeiBeschrijving:Een samenstelling van groene Sencha thee met de ..

4,25€ Excl. BTW: 4,01€

Groene thee - Gepassioneerde vruchtendroom

Gearomatiseerde mengeling van groene thee en fruitAroma: fruitSmaak: mango, passievruchtBeschrijving:Deze theemengeling ontwaakt uw verlangens naar he..

3,75€ Excl. BTW: 3,54€

Groene thee - Goji punch

Gearomatiseerde mengeling van groene thee en fruitAroma: fruitSmaak: açai bes, goji bessenBeschrijving:Fruitige en verfrissende mix van groene thee me..

3,75€ Excl. BTW: 3,54€

Groene thee - Kaneelster met vanille

Gearomatiseerde mengeling van groene thee en specerijenAroma: kruidigSmaak: specerijen, vanilleBeschrijving:Fijne groene thee die voldoet aan de pitti..

4,00€ Excl. BTW: 3,77€

Groene thee - Kweepeer met gember

Gearomatiseerde mengeling van groene thee en fruitAroma: fruitSmaak: appel, gember, kweepeerBeschrijving:Een echte smaak ervaring voor elk wat wils: &..

4,00€ Excl. BTW: 3,77€

Groene thee - Mysterieuze sinaasappel

Gearomatiseerde mix van groene thee en specerijenAroma: citrusSmaak: gember, sinaasappelBeschrijving:Fijne milde Sencha, harmonieus gecombineerd met d..

3,75€ Excl. BTW: 3,54€

Groene thee - Peer met perzik

OmschrijvingGroene thee, met de smaak van perzik met een vleugje peer. Een zalig drankje voor de namiddag bij het gebak of 's avonds knus voor het haa..

3,75€ Excl. BTW: 3,54€

Groene thee - Sweet kurkuma

Natuurlijk gearomatiseerde mengeling van groene thee en fruit.Aroma: Ananas- kurkumaSmaak: AnanasIngrediënten:Thee, ananas, citroenzuur, natuurlijk ar..

3,75€ Excl. BTW: 3,54€

Groene thee - Zoete harten

Gearomatiseerde groene thee met suiker hartjesSmaak: rozen, aardbeiAroma: fruitBeschrijving:Een zee van milde groene thee en rozen, aangevuld met de s..

3,50€ Excl. BTW: 3,30€

Pakket herfstthee - Vruchtenmengeling

Een pakket van 3 zakjes najaarsthee aan een uitzonderlijke prijs.Bij het bestellen van dit pakket ontvangt u de Veenbes, de Braambes-Vlier en de Bosvr..

9,75€ Excl. BTW: 9,20€

Rooibos thee - Framboos met witte chocolade

Gearomatiseerde mengeling van rooibos en fruit.Aroma: fruitSmaak: frambozen / cakeIngrediënten:rooibos, stukjes appel, stukjes johannesbrood, cacao ke..

4,00€ Excl. BTW: 3,77€

Rooibosthee - Appelstrüdel met pistache

Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit Aroma: fruitSmaak: apfelstrüdel, pistacheBeschrijving:Heerlijke mix van rooibos met de typische fru..

4,25€ Excl. BTW: 4,01€

Rooibosthee - Avondrust

Natuurlijke mix van rooibos en kruiden Aroma: kruidigSmaak: melisse, kamille, venkelBeschrijving:Rooibos, licht en goed uitgebalanceerd met ingre..

4,25€ Excl. BTW: 4,01€