5. Rooibos thee

5. Rooibos thee
Weergegeven:
Sorteren op:

Rooibos thee - Framboos met witte chocolade

Gearomatiseerde mengeling van rooibos en fruit.Aroma: fruitSmaak: frambozen / cakeIngrediënten:rooibos, stukjes appel, stukjes johannesbrood, cacao ke..

4,00€ Excl. BTW: 3,77€

Rooibosthee - Appelstrüdel met pistache

Gearomatiseerde mix van rooibos thee en fruit Aroma: fruitSmaak: apfelstrüdel, pistacheBeschrijving:Heerlijke mix van rooibos met de typische fru..

4,25€ Excl. BTW: 4,01€

Rooibosthee - Avondrust

Natuurlijke mix van rooibos en kruiden Aroma: kruidigSmaak: melisse, kamille, venkelBeschrijving:Rooibos, licht en goed uitgebalanceerd met ingre..

4,25€ Excl. BTW: 4,01€

Rooibosthee - Fairytale

Natuurlijk gearomatiseerde mengeling van rooibos en kruiden.Type: KruidenSmaak: Kamille, SinaasappelOmschrijving:Een rustgevende thee. Door de cr..

4,00€ Excl. BTW: 3,77€

Rooibosthee - Gebakken appeltje

Gearomatiseerde mix van rooibos en fruit Aroma: fruitSmaak: appel, kaneelBeschrijving:De combinatie van fijne rooibos met de typische appel en ka..

4,00€ Excl. BTW: 3,77€

Rooibosthee - Kaapstad

Gearomatiseerde rooibos theeAroma: fruitSmaak: mango, passievruchtBeschrijving:Fragiele bloesems vleien deze samenstelling van zoete rooibos met exoti..

3,50€ Excl. BTW: 3,30€

Rooibosthee - Rooibos original

Rooibos (Aspalathus linearis) is een plant uit de vlinderbloemenfamilie (Leguminosae) De naam rooibos is Afrikaans en afgeleid van het Nederlandse ‘ro..

3,75€ Excl. BTW: 3,54€