Noten Raw

Noten Raw

Ons notenassortiment RAW is puur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Wij streven steeds naar een optimale prijs/kwaliteit!!!   Een greep uit ons assortiment: walnoten, amandelen, parranoten, hazelnoten, gepelde pistachenoten, macadamianoten ....

Weergegeven:
Sorteren op:

Amandelen Bruin Raw

Rauwe bruine amandelen zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, met vlies, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Amandelen zijn rijk aan magnesium, calcium, fosfor, vitamine E en vezels.  


Aanverwante producten: amandelhoning, amandelolie, assortiment  rauwe noten 4,45€ Excl. BTW: 4,20€

Amandelen Wit Raw

Rauwe witte amandelen zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Amandelen zijn rijk aan eiwitten, kalium, calcium, fosfor en vitamine E.  


Aanverwante producten: amandelhoning, amandelolie, assortiment  rauwe noten 4,95€ Excl. BTW: 4,67€

Cashewnoten Raw

Rauwe cashewnoten zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Deze voedzame noten zijn rijk aan goede vetten.  Zij hebben een ondersteunende werking op hart en bloedvaten en gunstige werking op de cholesterolspiegel.  Cashewnoten zijn tevens rijk aan vitaminen en mineralen.


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 4,95€ Excl. BTW: 4,67€

Hazelnoten Bruin Raw

Rauwe bruine hazelnoten zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, met vlies, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  De noten zijn rijk aan vezels en vitamine E.  Tevens bevatten hazelnoten ook veel vitamine B1 en ijzer en zijn zo geschikte vleesvervangers.  


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 4,95€ Excl. BTW: 4,67€

Hazelnoten Wit Raw

Rauwe witte hazelnoten zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  De noten zijn enkel ontdaan van hun vliesje, waardoor ze wat zachter van smaak en textuur zijn dan de bruine hazelnoten.  Tevens bevatten deze noten heel wat vitaminen en mineralen.    


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 4,95€ Excl. BTW: 4,67€

Macadamianoten Raw

Rauwe macadamianoten zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Deze noot is bijzonder voedzaam en heeft een boterachtige smaak.  Rijk aan vitaminen en mineralen!  


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 8,95€ Excl. BTW: 8,44€

Noten Mengeling Raw

Rauwe notenmix  is een gezonde voedzame snack.  De notenmengeling is puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Onze mengeling bestaat uit hazelnoten, walnoten, amandelen, cashewnoten, pecannoten en paranoten.  Een topper voor de notenliefhebber!!!  Rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten!!!  


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 5,90€ Excl. BTW: 5,57€

Paranoten Raw

Rauwe paranoten zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Deze knapperige noot is bijzonder voedzaam en heeft een delicate smaak die rijk en romig is.   Daarnaast is de paranoot rijk aan vitaminen en mineralen!  


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 6,90€ Excl. BTW: 6,51€

Pecannoten Raw

Rauwe pecannoten zijn een gezonde voedzame snack.  Ze zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Deze knapperige noot is boterachtig van textuur en heeft een heerlijke volle smaak.  Peacannoten zijn rijk aan vitamines en mineralen.


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 5,95€ Excl. BTW: 5,61€

Studentenhaver Raw

Rauwe studentenhaver  is een gezonde voedzame snack.  De notenmengeling met toevoeging van rozijnen en cranberries is puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Onze mengeling bestaat uit hazelnoten, walnoten, amandelen, cashewnoten, pecannoten, paranoten, rozijnen en cranberries.  Een topper voor de notenliefhebber!!!  Rijk aan vezels, vitaminen en mineralen!!!  


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 5,50€ Excl. BTW: 5,19€

Walnoten Raw

Rauwe walnoten zijn een gezonde voedzame snack.  Onze walnoten zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten.  Werkelijk TOPKWALITEIT!!!  Deze voedzame noten zijn rijk aan voedingsstoffen zoals eiwitten, omega-3 en antioxidanten.  Ze zijn dus zeer geliefd bij sporters en worden veelvuldig aangewend in de keuken.


Aanverwante producten: assortiment  rauwe noten 4,95€ Excl. BTW: 4,67€