Rauwe witte amandelen zijn een gezonde voedzame snack. Ze zijn puur natuur, dus onbewerkt, ongebrand en ongezouten. Amandelen zijn rijk aan eiwitten, kalium, calcium, fosfor en vitamine E.
Ingrediënten: Amandelen
Houdbaarheid: donker, droog en koel bewaren, houdbaarheidsdatum vermeld op etiket
Allergenen: noten
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (KJ) 2432 Energie (kcal) 580
Totaal vet 50,2 g Verzadigd vet 3,9 g
Enkelvoudig onverzadigd vet 32,1 g Meervoudig onverzadigd vet 12 g
Koolhydraten 19,9 g Waarvan suikers 5 g
Eiwitten 22 g Zout 0,011 g
Calcium 219 mg Vezels 10,5 g
Ijzer 3,6 mg Fosfor 477 mg
Kalium 683 mg Koper 1,2 mg
Magnesium 274 mg Natrium 28,2 mg
Selenium 2,8 mcg Vitamine A 7 IE
Vitamine B6 0,1 mg Vitamine E 24,8 mg