3. Kruidencapsules

3. Kruidencapsules

In deze lijst zijn de voornaamste enkelvoudige kruiden en kruidenmengsels opgesomt die verkrijgbaar zijn in een vegetarische capsule.  De capsules

worden aangewend wegens hun ondersteunende werking op bepaalde klachten, kwalen en of ongemakken. De capsules zijn gemakkelijk met wat water in te

nemen.   Via deze lijst kunt u gemakkelijk zien tot welke categorie een capsule behoort.  Via deze lijst kunt u dan ook gemakkelijk zelf bepalen welk kruid(en) per

categorie het best bij u passen.  Hebt u echter vragen, aarzel niet om contact met mij op ter nemen.  Groet, herborist-kruidenverwerker Marc 

Weergegeven:
Sorteren op:

Artisjok Bio Capsules (Cynara scolymus) 240mg

Artisjok Bio Capsules Purasana   

Artisjok bevordert de spijsvertering en werkt zuiverend.  Gunstige werking op de gal, de lever, de bloedsuikerspiegel en het cardiovasculaire systeem.

 


13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Blauwe bosbes Bio Capsules (Vaccinium myrtillus) 240mg

Blauwe bosbes Bio Capsules Purasana   

Blauwe bosbes stabiliseert de callageenvorming in de ogen en geeft een gunstige invloed op vermoeide ogen.  Ondersteunt de bloedsomloop.  De bessen zijn een krachtig antioxidant.

 


13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Brandnetel Bio Capsules (Urtica dioica herba) 210mg

Brandnetel Bio Capsules Purasana   

Brandnetel heeft een reminaliserende werking en versterkt huid, haar en nagels.  Positieve werking op het vitaal gevoel.  Bloedzuiverende werking.  Goed voor botten en soepele gewrichten.

 


13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Brandnetelwortel Bio Capsules (Urtica dioica radix) 210mg

Brandnetelwortel Bio Capsules Purasana   

Brandnetelwortel heeft een ondersteunende werking bij urinaire ongemakken en renale eliminatie.  Het kruid geeft je meer energie en is goed voor soepele gewrichten.

 


13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Chlorella Bio Capsules (Zoetwateralg) 500mg

Chlorella Bio Capsules Purasana   

Deze zoetwateralg is rijk aan vitamines, mineralen en vezels.  Bij een minimum inname van 3 gram per dag versterkt Chlorella de levenskracht en heeft een ondersteunende werking om zware metalen uit het lichaam te verwijderen.  Gunstige werking op gal en lever.

 


16,90€ Excl. BTW: 15,94€

Cranberry Bio Capsules (Veenbes) 360mg

Cranberry Bio Capsules Purasana   

Veenbessen hebben een ondersteunende werking op de waterwegen en gunstige invloed op de nieren. De bessen bevatten veel vitaminen en mineralen.  De aanwezige vitamine C en flavanoiden  versterken het immuunsysteem.   

13,75€ Excl. BTW: 12,97€

CurcuGem Capsules 595mg (BCM-95)

Curcuma Complex CurcuGem   

Plantaardige capsules van 595mg / Hoogwaardig  BCM 95 extract / 350mg Curcumine per caps. / Gemberextract 50mg  (3mg  Gingerol) / 40mg Vitamine C / 2,5ug (100 IU) Vitamine D / verder hydroxypropylmethylcellulose (capsule) /microkristalijne cellulose (vulmiddel).

 

Werking:  Ondersteunende werking op de lever, het immuunsysteem en de spijsvertering.  Voor stramme spieren en soepele gewrichten. 

Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte en aan de normale werking van hart en bloedvaten.

 


29,95€ Excl. BTW: 28,25€

Duivelsklauw capsules (Harpagophytum) 500mg

Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens)  

Plantaardige capsule van 500mg waarvan 350mg Duivelsklauw (8,75mg harpagosiden) 

Werking:  Ondersteunende werking op spieren en gewrichten.  Beschermende werking op het kraakbeen.   Gunstige werking op gal en lever wegens zijn urinezuurdrijvende en bloedzuiverende werking. 

 


23,50€ Excl. BTW: 22,17€

Echinacea Bio Capsules (Rode zonnehoed) 220mg

Echinacea Bio Capsules Purasana   

Rode zonnehoed heeft een ondersteunende werking op de natuurlijke weerstand.  Gunstige invloed bij winterse ongemakken wegens zijn immuunverhogende werking. 

13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Fenegriek Bio Capsules (Trigonella Foenum-Graecum) 330mg Promotie

Fenegriek Bio Capsules (Trigonella Foenum-Graecum) 330mg

Fenegriek Bio Capsules Purasana   

Fenegriek werkt eetlustbevorderend, heeft een gunstige werking op de spijsvertering en zorgt voor een evenwichtige bloedsuikerspiegel.

13,75€ 10,95€ Excl. BTW: 10,33€

Gember Bio Capsules (Zingiber officinalis) 270mg

Gember Bio Capsules Purasana   

Gember heeft een gunstige werking op de spijsvertering, de maag, de weerstand alsook op spieren en gewrichten.  Gemberwortel verhoogt de vitaliteit, kracht en levenslust.

13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Ginkgo biloba Bio Capsules (Japanse notenboom) 250mg

Ginkgo biloba Bio Capsules Purasana   

Ginkgo heeft een gunstige invloed op het geheugen, de concentratie en bevordert het welzijnsgevoel.  Het kruid heeft een ondersteunende werking op de kleine aderen en haarvaten.  

13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Guarana Bio Capsules (Paullinia cupana) 300mg

Guarana Bio Capsules Purasana   

Guarana ondersteunt het normale concentratievermogen alsook de hersen- en zenuwfuncties.  Tevens heeft het zaad een positieve invloed op de vetverbranding.

13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Heermoes Bio Capsules (Equisetum arvense) 250mg

Heermoes Bio Capsules Purasana   

Heermoes heeft een reminaliserende werking.  Goed voor haar, botten en nagels.  Het kruid biedt ondersteuning om af te slanken vanwege zijn drainerende werking.  

13,75€ Excl. BTW: 12,97€

Levertraan Capsules 270mg

Levertraan Capsules Purasana   

Levertraan is een bron van vitamine A en D.  Deze vitamines dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Rijk aan Omega 3

8,95€ Excl. BTW: 8,44€

Mariadistel Bio Capsules (Silybium marianum) 200mg

Mariadistel Bio Capsules Purasana   

Mariadistel heeft een zuiverende werking op de gal en de lever en daardoor een ondersteunende werking op de spijsvertering.  De actieve stof namelijk de silymarine is een sterke oxidant en biedt bescherming tegen vrije radicalen als gevolg van stress of alcoholgebruik.   

13,75€ Excl. BTW: 12,97€