Kamilletinctuur 100ml

Matricaria recutita tinctuur (Kamille)
                    - BIOLOGISCH (cert. EU BIO nr 967860)
                    - Geproduceerde
en gecontroleerde MOEDERTINCTUUR (FSSC22000 certificaat)
                    -
 Hydroalcoholisch plant extract HAB, PH EU

Inwendig gebruik: De tinctuur heeft een ondersteunende werking op de spijsvertering, het zenuwstelsel en de menstruatie.  De aanwezige flavonoïden hebben een ontsmettende en ontstekingswerende werking bij ontstekingen van de slijmvliezen van de mond.  Gebruik aanbevolen bij emotionele spanning.  De bloesems werken ontstekingremmend en krampstillend en zijn geschikt voor wondgenezing en het verlichten van maag- en darmklachten.  Ondersteunende werking bij maagzweren en zweren aan de twaalfvingerige darm.

Eigenschappen: Ondersteunende werking op de spijsvertering - Zenuwstelsel - Menstruatie - Ontstekingremmend - Krampstillend

Inhoud:  BIO Ethanol (Alcohol 66% VOL.), Kamille, vers bloeiende plant, 1 kg. kruid op 1,33 kilo extractiemiddel en water.

Gebruik: Maximum 3 x daags 25 druppels voor eten met wat water innemen. Kinderen tussen 3 en 12 jaar nemen een halve dosis.  

Bewaring: Donker en bij voorkeur  op gelijkmatige temperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren.

Opmerking: Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop hiervan de inname niet en vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen.  Voorzichtigheid is raadzaam tijdens de zwangerschap of het zogen.  Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar zonder een arts te raadplegen. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kamilletinctuur 100ml

  • Merk: Kruidenweide
  • Model: Flesje 100ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 13,50€
  • Excl. BTW: 12,74€
  • 2 of meer 12,95€

Tags: Kamille, tinctuur, thee, braken, spijsvertering, zenuwstelsel, menstruatie, misselijkheid, maagzweer, ontstekingremmend, krampstillend, rustgevend, complex