Promotie Gezondheidsdrank verrijkt met 20g Ginseng 375ml

Onze gezondheidsfles met 20 gram pure ginseng heeft een ondersteunende werking op de weerstand bij inspanningen, zorgt voor een groter recuperatievermogen en een toename van de lichamelijke en mentale prestaties.  De wortel heeft een ondersteunende  werking tegen stress, slecht humeur en  vermoeidheid.  Daarnaast heeft ginseng een ontstekingsremmende werking bij infecties en allergieën. Tevens is ginseng een eetlustremmer, versnelt de stofwisseling en verhoogt de verbranding van lichaamsvet.  Ook om de bloedsuikerspiegel in balans te brengen wordt het kruid veelvuldig gebruikt.  Daarnaast heeft het kruid een ondersteunend libidoverhogende werking.  Het is dus raadzaam om geregeld wat ginseng in te nemen voor de algemene gezondheid. 

Eigenschappen: ONDERSTEUNENDE WERKING OP HET IMMUUNSYSTEEM, DE VETSTOFVERBRANDING, HET GEHEUGEN, DE BLOEDSUIKERSPIEGEL, BIJ STRESS, SLECHT HUMEUR, VERMOEIDHEID EN VOOR SOEPELE SPIEREN EN GEWRICHTEN 

Inhoud:  Fles van 375ml. hydro-alcoholisch extract van 13% alcohol van honingdrank, kruidenextract, stuifmeel met toevoeging van 20g. pure ginseng.

Gebruik: Fles goed schudden alvorens aan te wenden.  Maximum 3 soeplepels (15ml.) daags innemen bij voorkeur voor de maaltijd.  Kinderen tussen 6 en 12 jaar nemen een halve dosis.

Bewaring: Donker en bij voorkeur op gelijkmatige temperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren.

Opmerking: Onze gezondheidsfles met 20g. ginseng is een waardevol voedingssupplement maar geen geneesmiddel.  Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop hiervan de inname niet en vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen.  Ook zwangere of zogende vrouwen doen er goed aan zich eerst goed te laten informeren. .     

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gezondheidsdrank verrijkt met 20g Ginseng 375ml

  • Merk: Kruidenweide
  • Model: Glazen Fles 375ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Aftellen tot einde promotie
  • 19,00€
  • 15,95€
  • Excl. BTW: 15,05€
  • 2 of meer 18,00€

Tags: gezondheidsdrank verrijkt met ginseng, gezondheidsfles, ginsengtinctuur, honing met ginseng, ginsengkoffie, ginsengcrème, immuunsysteem, vetstofverbranding, vermageren, geheugen, bloedsuikerspiegelregelend, stress, vermoeidheid, verhoogd libido, gunstig op de longfunctie, ontstekingen, vermageringsmengsel, gezondheidsthee, immuunversterkend