Koninginnenbrij verrijkt met Ginseng 375ml

Koninginnenbrij ook wel koninginnengelei  genoemd is afkomstig van de de honingbijen.  Het is aan te raden geregeld wat gelei op de nuchtere maag in te nemen voor behoud en verbetering van een goede gezondheid.  Het stimuleert het immuunsysteem, werkt als een tonicum en heeft een positieve werking op de bloeddruk en de insulineafscheiding.  Probaat middel om degeneratieve ziekten te voorkomen en spijsverteringsongemakken te verminderen.

Ginseng bezorgt ons dan weer een grotere weerstand bij inspanningen, zorgt voor een groter recuperatievermogen en een toename van de lichamelijke en mentale prestaties.  Volwassenen, senioren en studenten doen er dan ook goed aan geregeld wat ginseng in te nemen. 

Eigenschappen: ONDERSTEUNENDE WERKING OP HET IMMUUNSYSTEEM, BLOEDDRUK, GEHEUGEN, BLOEDSUIKERSPIEGEL, SPIJSVERTERINGSONGEMAKKEN, MAAG, DARMEN, HART- EN VAATPROBLEMEN, DEPRESSIE EN GEBREKKIGE EETLUST 

Inhoud:  Fles van 375ml. hydro-alcoholisch extract van 13% alcohol van mede met toevoeging van 20g. pure koninginnebrij en 20g. pure ginseng.

Gebruik: Fles goed schudden alvorens aan te wenden.  Maximum 3 soeplepels (15ml.) daags innemen bij voorkeur voor de maaltijd.  Kinderen tussen 6 en 12 jaar nemen een halve dosis.

Bewaring: Donker en bij voorkeur op gelijkmatige temperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren.

Opmerking: Onze gezondheidsfles met 20g. koninginnenbrij en 20g. ginseng is een waardevol voedingssupplement maar geen geneesmiddel.  Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop hiervan de inname niet en vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen.  Ook zwangere of zogende vrouwen doen er goed aan zich eerst goed te laten informeren. .     

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Koninginnenbrij verrijkt met Ginseng 375ml

  • Merk: Kruidenweide
  • Model: Glazen Fles 375ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 18,00€
  • Excl. BTW: 16,98€
  • 2 of meer 16,50€

Tags: koninginnenbrij verrijkt met ginseng, verse koninginnenbrij, ginseng, bloemenhoning 250g met 10g koninginnenbrij, gezondheidsfles, honing met ginseng, ginsengkoffie, ginsengcrème, immuunsysteem, bloeddrukregelend, geheugen, bloedsuikerspiegel, spijsverteringsongemakken, maagzuur, maag, darmen, hart- en vaatproblemen, depressie, gebrekkige eetlust, maagthee, levertinctuur, gezondheidsthee, kalmoes, potje koninginnenbrij 25g, verse koninginnenbrij 50g